CD Event – en musikkväll med studioinspelning, 
mat och dans


För sjunde året i rad kan vi erbjuda vårt unika koncept med rolig insjungning i studio, era egna påhittiga texter, fotografering av gruppen, god mat och möjlighet till dans och mingel.  Alla kan sjunga i grupp, så även de som är lite osäkra på sin sångröst klarar sig bra med hjälp av sin kollegor och vår producent som hjälper er till ett lyckat resultat.

Vi är den enda centrala eventlokal i Stockholm som kan erbjuda denna ovanliga kombination som gör att era medarbetare får ett minne för lång tid framåt och givetvis en cd-skiva som går att njuta av på fester i framtiden.
 

1. Deltagarna delas upp i lag och sätter sig ner vid respektive bord


2. Uppgifter till lagen delas ut.
Lagen skriver en text om ert företag till en känd melodi. Lagen väljer mellan ett antal kända hits, och skriver en ny, fyndig text. Låt fantasin flöda!!

                   
                
          Vi avbryter för mat och serverar en god matbuffé


3. Insjungning av nyskriven sång i musikstudion. (Vi bränner en CD-skiva ni kan kopiera om ni vill)


4. Fototagning av lagen som används till iordningställande av CD-omslag.

                     
                            
                    Kaffe, efterätt och kaffe och te


5.  Uppspelning av mästerverken (nåja) som ni har presterat. Lyssna, skratta, gråt eller imponeras av era vänners sångtalanger och fyndiga texter !Möjlighet till mingel och dans efteråt


Tid normalt 18.00-22.00, med dans 18.00-24.00. Vi kan dock anpassa tiden efter era önskemål.

 DJ kan beställas för 2500kr + moms.
Annars kan cd- skivor, dator el mp3 -spelare medtagas till dansen. Viss cd-musik finns på plats.

 


Ni köper in egen öl/vin/sprit och vi serverar drycken åt er. Ni kan ta självkostnadspris för drycken efter maten om ni önskar. Billigt och bra!Erbjudande: Vid fler än 50 personer betalar ni ingen lokalhyra!

Pris 650 kr + moms/person 

Vid färre än 50 personer tillkommer lokalhyra med 200 kr per tom plats färre än 50 personer.Låtförslag för Möhippa-Svensexa, klicka här >>